Σχετικά με εμάς

Θεμέλιο της μακροπρόθεσμης δέσμευσής μας στους πελάτες μας ένα MIS σύστημα που είναι μια ασφαλής επένδυση στο μέλλον

Η εταιρεία μας

Η bel, που ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στην Αθήνα, αναπτύσσει λύσεις λογισμικού και υπηρεσίες ειδικά για τις ανάγκες της βιομηχανίας των εκτυπώσεων και της συσκευασίας.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, η ομάδα των επαγγελματιών συμβούλων μας έχει συγκεντρώσει σημαντική τεχνογνωσία και τεράστια γνώση του κλάδου, αξιοποιώντας την σε πολυάριθμες επιτυχημένες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, την Τουρκία, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.

Εκτιμούμε τις επιχειρηματικές απαιτήσεις των πελατών μας στο να παραμένουν κερδοφόροι και ανταγωνιστικοί, και με ισχυρό επίκεντρο τον πελάτη, δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε την πλήρη κάλυψη επιχειρηματικών διαδικασιών για τους πελάτες μας με μία οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση, γρήγορη απόδοση επένδυσης (ROI) και προσιτό κόστος ιδιοκτησίας.

Το προϊόν μας

Η ναυαρχίδα μας, το Overprint είναι ένα end-to-end modular Print MIS, που χαρακτηρίζεται από ανοιχτή αρχιτεκτονική, απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, παραμετροποίηση του προϊόντος, και ευκολονόητη ροή εργασιών για το χρήστη. Είναι ένα σύστημα που καθοδηγείται από τη βιομηχανία, το οποίο μοιράζεται το ίδιο περιβάλλον σε όλους τους κλάδους της Χάρτινης Συσκευασίας, των Ετικετών In Mould (IML), των Ετικετών, της Εύκαμπτης Συσκευασίας, της Εμπορικής Εκτύπωσης και της Χάραξης Κυλίνδρων.

Η ιστορική αναδρομή μας

1998 Η bel ιδρύθηκε στην Αθήνα, Ελλάδα
2004 λανσαρίστηκε η πρώτη έκδοση του Overprint για την Εμπορική Εκτύπωση και αναπτύχθηκε σε έναν πελάτη στην Ελλάδα
2005 το Overprint συμπληρώθηκε από τερματικά συλλογής δεδομένων στην παραγωγή
2007 λανσαρίστηκε μια σημαντική έκδοση για τον κλάδο της Συσκευασίας
2011 το Overprint σχεδιάστηκε με ευκατανόητο τρόπο για τον κλάδο ετικετών In-Mould
2014 ανάπτυξη πλήρους κλίμακας της ενότητας Warehouse που χρησιμοποιεί τερματικά συλλογής δεδομένων με QR/RFID μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών σε PDA
2015 η bel επέκτεινε τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό με την πρώτη υλοποίηση στην Τουρκία
2016 λανσαρίστηκε η σύνδεση εξοπλισμού που χαρακτηρίζεται από αυτοματοποιημένη συλλογή δεδομένων
2021 οι κλάδοι Εκτυπώσεων Ασφαλείας και Χάραξης κυλίνδρων προστέθηκαν στο χαρτοφυλάκιο του Overprint

Οι Πελάτες μας

Δείτε τα Success Stories τους