Υπηρεσίες

Η εξειδικευμένη ομάδα μας εξασφαλίζει ολοκληρωμένη υποστήριξη εφ’ όρου ζωής

Για εμάς εδώ στη bel, είναι φυσικό να παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης λογισμικού και υποστήριξης για τα προϊόντα που αναπτύσσουμε και τις λύσεις που υλοποιούμε για τους πελάτες μας. Έχουμε αναπτύξει όλα τα πολύπλοκα εργαλεία λογισμικού που παρέχουμε μόνοι μας, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε σε βάθος όλη τη γνώση των δικών μας συστημάτων. Επίσης, τα συντηρούμε και παρέχουμε τη σχετική υποστήριξη εδώ και πολύ καιρό.

Για να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας στο έπακρο και να διασφαλίσουμε ότι κατανοούμε τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας, παρέχουμε οι ίδιοι την πρώτη γραμμή άμεσης εξυπηρέτησης. Η αφοσιωμένη ομάδα υποστήριξής μας είναι άρτια εκπαιδευμένη σε κάθε πτυχή της τεχνολογίας μας.

Μας ανήκει πλήρως η τεχνολογία και οι λύσεις που αναπτύσσουμε και μας αρέσουν πολύ οι άνθρωποι που τις χρησιμοποιούν. Η συνεργασία με τους πελάτες μας δεν περιορίζεται στην ανάπτυξη και παράδοση προϊόντων, επεκτείνεται σε μια ολοκληρωμένη υποστήριξη εφ’ όρου ζωής, διασφαλίζοντας την συνεχή επιχειρηματική εξέλιξη και απόδοση.

 

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε ειδικά για το Overprint MIS και οι λύσεις που δημιουργήθηκαν γύρω από το προϊόν μας είναι οι εξής:

Our Trusted Customers

«Με την εφαρμογή του Overprint μπορέσαμε να βελτιστοποιήσουμε τις διαδικασίες κοστολόγησης και παραγωγής των προϊόντων μας προς όφελος των πελατών μας.»

Κώστας Αρβανίτης Διευθύνων Σύμβουλος Αρβανίτης Ετικέτες, Ελλάδα

«Κατανοούμε ότι πρέπει να βελτιστοποιήσουμε την αποδοτικότητα και την ευελιξία της παραγωγής μας και για να το κάνουμε αυτό πρέπει να εφαρμόσουμε τη λύση MIS που μπορεί να καλύψει καλύτερα αυτές τις απαιτήσεις στην αγορά – αυτή είναι η λύση Overprint της Bel.»

Özcan Kilimci, Πρόεδρος του ΔΣ Resim Ofset, Τουρκία

«Προτού καταλήξουμε στο Overprint, κάναμε εκτενή έρευνα στα συστήματα MIS που διατίθενται στην αγορά – όπως άλλωστε κάνουμε για κάθε μας επένδυση. Το συγκεκριμένο σύστημα μας ικανοποίησε πλήρως. Πιστεύουμε πως οι λειτουργίες και ο έλεγχος που δίνει το Overprint, σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο υποστήριξης της ομάδας τεχνικών συμβούλων της BEL, ταιριάζει απόλυτα με τις δικές μας απαιτήσεις. Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των συνεργατών μας».

Σπυρίδων Ματσούκης, Διευθυντής του Τμήματος ΙΤ Veridos Matsoukis Α.Ε., Ελλάδα