Η Keskin Color στην Τουρκία αποφασίζει να εγκαταστήσει το Overprint MIS

success-stories

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη ανάπτυξή μας στην τουρκική εκτυπωτική βιομηχανία, είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε την υπογραφή νέας συμφωνίας για την εγκατάσταση Overprint MIS μαζί με τον συνεργάτη μας Elektroser στην Keskin Color.

Εστιάζοντας στην καινοτομία, την ποιότητα και τη συνεχή ανάπτυξη προϊόντων, η Keskin Color αποφάσισε στο Overprint MIS, καθώς είναι το μόνο σύστημα που επιδεικνύει σημαντική τεχνογνωσία και κάλυψη διαδικασιών, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του Industry 4.0 για αυξημένη ευελιξία, βελτιστοποίηση πόρων, αυτοματοποιημένη παραγωγή και μικρότερους χρόνους παράδοσης. Η υλοποίηση θα καλύψει όλες τις διαδικασίες κοστολόγησης και διαχείρισης προσφορών, αυτοματοποιημένο σχεδιασμό και συνεκτύπωση εργασιών, διαχείριση αποθήκης, σχεδιασμό παραγωγής και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο με τερματικά συλλογής δεδομένων στην παραγωγή.

Η Keskin Color ιδρύθηκε το 1962 με την παραγωγή καρτ-ποστάλ και σήμερα είναι ένας από τους τρεις μεγαλύτερους παραγωγούς χαρτικών ειδών και ηγέτης στην αγορά προϊόντων χαρτικών με άδεια χρήσης στην Τουρκία και στο εξωτερικό, με εξαγωγές σε 19 χώρες.

Από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της 15.000 τετραγωνικών μέτρων στη δυτική Κωνσταντινούπολη στο Silivri, η Keskin Color παράγει σχεδόν 1.500 διαφορετικά υψηλής ποιότητας, καινοτόμα προϊόντα σε πάνω από 6.000 διαφορετικά σχέδια, όπως καρτ ποστάλ, τουριστικές εκδόσεις, σημειωματάρια και προϊόντα γραφείου, ημερολόγια και ατζέντες, παζλ, επιτραπέζια παιχνίδια, κλπ.

Μην χάσετε τα Case Studies μας