Η ORAL Etiket & Baski Ambalaj αποφασίζει να εγκαταστήσει το Overprint MIS

success-stories

Η Oral Etiket & Baski Ambalaj εταιρεία εκτυπώσεων και συσκευασίας με έδρα την Σμύρνη, Τουρκία αποφάσισε να εγκαταστήσει το Overprint MIS.

Παραγωγή μεγάλης γκάμα προϊόντων που κυμαίνονται από διπλωτά χαρτοκιβώτια, κουτιά από μικροβέλε και κυματοειδές χαρτόνι, ετικέτες, In-Mould (IML) και χάρτινες σακούλες. Η Oral επέλεξε το Overprint MIS, καθώς είναι το μόνο σύστημα που επιδεικνύει σημαντική τεχνογνωσία και ολοκληρωμένη κάλυψη διεργασιών σε μία πλατφόρμα, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του κλάδου για διαχείριση κόστους, εξορθολογισμό της παραγωγής και βελτιστοποίηση πόρων.

Η υλοποίηση θα καλύπτει όλες τις λειτουργίες από την κοστολόγηση και τη διαχείριση προσφορών, έως τη διαχείριση αποθήκης, τον προγραμματισμό παραγωγής και την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο με τερματικά συλλογής δεδομένων στην παραγωγή.

Η Oral που ιδρύθηκε το 1979, κάτω από τις εγκαταστάσεις της 7.500 τετραγωνικών μέτρων, συνδυάζει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας από όλα τα στάδια παραγωγής – προεκτύπωση, εκτύπωση και φινίρισμα – με άριστα καταρτισμένο προσωπικό, για να προσφέρει στους πελάτες της άμεσα, υψηλής ποιότητας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Μην χάσετε τα Case Studies μας