Το Overprint MIS θα παρουσιαστεί στο Xeikon Café Europe 2022

Η Bel δηλώνει παρούσα σε διεθνείς διοργανώσεις και στη δια ζώσης επικοινωνία με τους επαγγελματίες του κλάδου της ετικέτας και συσκευασίας. Ενώ οι φετινές μεγάλες διοργανώσεις μετατέθηκαν σε νέες ημερομηνίες, πολλοί επαγγελματίες εξακολουθούν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να συναντηθούν από κοντά με προμηθευτές του χώρου και δράττονται των ευκαιριών για δικτύωση και επιχειρηματική ανάπτυξη όπως η εκδήλωση Xeikon Café Europe 2022.

Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια σταθερής πορείας στο χώρο των εκτυπώσεων, η bel έχει εγκαθιδρύσει το Overprint MIS με μια ευρεία εγκατεστημένη βάση στην Ελλάδα και σε τέσσερις ακόμη χώρες όπου δραστηριοποιείται. Παράλληλα, καθώς τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει επιδείξει σημαντικά βήματα εξωστρέφειας, συνεχίζει την προδιαγεγραμμένη στρατηγική της προς αυτή την πορεία.

Σκοπός της παρουσίας της Bel στην εκδήλωση Xeikon Café είναι η διεύρυνση της αναγνωρισιμότητας του προϊόντος σε αγορές στις οποίες δεν δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα και η διερεύνηση των τάσεων του κλάδου των ετικετών και της συσκευασίας.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τις τελευταίες καινοτομίες στην εκτύπωση ετικετών και συσκευασίας, θα συναντηθούν και θα ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις σχετικά με τα θέματα του κλάδου. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της Bel θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το όραμα του Connected Converter καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Overprint MIS, τα οποία το κάνουν να ξεχωρίζει.

Meet with us at our next event

Fill in the form and we will contact you to arrange a meeting