Εμπορική Εκτύπωση

Βιβλία, φυλλάδια, περιοδικά, POP, ή οποιαδήποτε εφαρμογή εμπορικής εκτύπωσης και περάτωσης

Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό κλάδο της βιομηχανίας όπως η εμπορική εκτύπωση, απαιτείται περισσότερο από ποτέ από τις εκτυπωτικές εταιρείες εμπορικών εντύπων να παραμείνουν ανταγωνιστικές, με καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες, αλλά και να παρέχουν υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.

Τα τιράζ στις εμπορικές εκτυπώσεις συρρικνώνονται, ενώ ο αριθμός των εργασιών που εκτυπώνονται σε ένα πιεστήριο εμπορικών εκτυπώσεων αυξάνεται. Αυτές οι τάσεις επιτείνονται διαρκώς, δίνοντας ώθηση στις εκτυπώσεις κατά παραγγελία, την εξατομίκευση των εκτυπώσεων, στις εφαρμογές web-to-print και στις επιλεκτικές καμπάνιες. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες εργασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν και πολλές περισσότερες διαδικασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν σε ένα job ticket. Επομένως, η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα είναι βασικά στοιχεία για τη διατήρηση της κερδοφορίας.

Το κλειδί είναι η ολοκληρωμένη διαχείριση

Ο δρόμος που χρειάζεται να ακολουθήσετε είναι να βελτιώσετε τη ροή εργασιών του τυπογραφείου σας: να παρέχετε γρήγορες και σωστά καθορισμένες προσφορές, να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες, να εξαλείψετε τη φύρα και τα ανθρώπινα λάθη, να αυξήσετε τον αριθμό των ροών εσόδων σας αυξάνοντας την απόδοση της παραγωγής σας. Η επίτευξη αυτών των στόχων απαιτεί ολοκληρωμένη διαχείριση για να αποκτήσετε πλήρη ορατότητα στις λειτουργίες της εκτυπωτικής σας δραστηριότητας.

Η διασύνδεση διαφορετικών συστημάτων και πολλαπλών γραμμών παραγωγής είναι δυνατή. Αυτό απλοποιεί τις διαδικασίες, διασφαλίζοντας ότι ολόκληρη η παραγωγή  εμπορικών εκτυπώσεων είναι βελτιστοποιημένη και συνεργάζεται για υψηλότερη απόδοση. Το Overprint καλύπτει ολόκληρο το εύρος των τεχνολογιών εκτύπωσης και περάτωσης εμπορικού εντύπου, από την offset φύλλου στην offset ρολού, καθώς και στην ψηφιακή εκτύπωση και την εκτύπωση μεγάλου σχήματος, τη βιβλιοδεσία, το δίπλωμα, την κοπή.

Το Overprint MIS μπορεί να εξελιχθεί και να μεγαλώσει, καθώς οι ανάγκες της επιχείρησής σας αλλάζουν και εξελίσσονται, με περισσότερες διαδικασίες και προσθήκες χρηστών ή επιχειρηματικών τμημάτων στον οργανισμό σας. Επιπλέον, το σύστημα είναι έτοιμο για το μέλλον ώστε να ενσωματώσει περισσότερο εξοπλισμό και διαφορετικές διαδικασίες (ακόμα κι αν αποφασίσετε να στραφείτε σε άλλο κλάδο της βιομηχανίας).

Διαχειριστείτε τον κύκλο ζωής της εκτύπωσης

Το MIS σύστημά μας περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την υποστήριξη εκτυπωτικών εταιρειών εμπορικών εντύπων, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους ή την εξειδίκευση. Χρησιμοποιώντας το Overprint, θα μπορείτε να οργανώσετε κάθε πτυχή της διαχείρισης των παραγγελιών της εμπορικής εκτύπωσης από το αρχικό αίτημα προσφοράς μέχρι την παράδοση του τελικού προϊόντος.

Ξεκινώντας από τον τρόπο με τον οποίο εισέρχονται οι εργασίες, μέχρι τη βελτιστοποίηση του πως ελέγχονται, πως επεξεργάζονται και εγκρίνονται και πως προτεραιοποιούνται και προγραμματίζονται για εκτύπωση. Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε τι συμβαίνει όταν τα πράγματα πάνε στραβά, π.χ. όταν οι εκτυπώσεις δεν περνούν τον έλεγχο ποιότητας ή όταν τα προϊόντα φτάνουν κατεστραμμένα κλπ. Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης επικυρώσεων και ειδοποιήσεων στη ροή εργασίας, που σχετίζονται με αιτήματα έγκρισης, προειδοποιήσεις, περιορισμούς, κλπ.

Προηγμένες δυνατότητες κοστολόγησης

Με τη χρήση πολλαπλών παραμέτρων και κέντρων κόστους, όπως η σύνθεση των υλικών ενός προϊόντος, οι διατάξεις μοντάζ, οι διαδικασίες παραγωγής και οι χειροκίνητες διαδικασίες, οι πολλαπλοί τιμοκατάλογοι κλπ., επιτυγχάνεται η λεπτομερής ανάλυση κόστους. Ένας εκτεταμένος όγκος πληροφοριών μπορεί να καταγραφεί για κάθε διαδικασία και εξοπλισμό που ανατίθεται σε ένα προϊόν. Η κοστολόγηση εξαρτάται από την ανάλυση της εργασίας και μπορεί να οριστεί ως κοστολόγηση βάσει χρόνου (βιομηχανική) ή κοστολόγηση βάσει δραστηριότητας.

Η κοστολόγηση μπορεί να γίνει σε μεγάλο βαθμό για κάθε προϊόν περιγράφοντας λεπτομερώς τα υποπροϊόντα, τα ημι-έτοιμα και τις πρώτες ύλες. Αυτό σημαίνει ότι ένα προϊόν περιγράφεται λεπτομερώς εντός του συστήματος, και περιλαμβάνει εκτεταμένο όγκο πληροφοριών όπως οι προδιαγραφές, οι διαδικασίες και ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί. Κάθε αίτημα υποψήφιου πελάτη/πελάτη καταγράφεται στο σύστημα ως μοναδικό προϊόν και περιέχει τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος.

Οι σύγχρονες τεχνολογίες επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας

Με το Overprint MIS θα αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο του κόστους και της κερδοφορίας σας με σωστά υπολογισμένες προσφορές των υπηρεσιών εμπορικής εκτύπωσης που θα βασίζονται στους τιμοκαταλόγους, στις προδιαγραφές προϊόντων, στη Μηχανική Μάθηση και στις δυνατότητες ανάλυσης δεδομένων. Το Overprint διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας παραμένει κερδοφόρα και διατηρεί συνέπεια τιμών σύμφωνα με τις στρατηγικές που έχετε ορίσει. Η ενότητα Business Intelligence and Reporting καθιστά δυνατή τη μείωση και τον έλεγχο του κόστους παραγωγής, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας να δημιουργεί ευκαιρίες ανάπτυξης και να αναλάβει νέα πελατεία.

Η ενότητα Warehouse, η οποία λειτουργεί με διαχείριση του αποθέματος σε πραγματικό χρόνο, επιτρέπει την ακριβή παρακολούθηση του αποθέματός σας και διασφαλίζει ότι υπάρχει όσο απόθεμα χρειάζεται (just-enough) ή just-in-time για την εκπλήρωση των παραγγελιών των πελατών. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας τη Μηχανική Μάθηση, η οποία καθοδηγεί με αυτονόητο τρόπο τον χρήστη να κάνει παραγγελίες αγοράς βάσει πρόβλεψης που συνυπολογίζει τα ιστορικά δεδομένα και τις υπάρχουσες απαιτήσεις αποθέματος.

Οι απαιτήσεις αποθέματος μπορούν να εμφανίζονται μέσω πολλών διαθέσιμων προβολών, επιτρέποντας την αποτελεσματική του διαχείριση. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προβολών, που εμφανίζουν το υπάρχον απόθεμα, το δεσμευμένο απόθεμα, τις απαιτήσεις ανά παραγγελία, ανά job ticket, ανά παραγωγή κλπ. Πέρα από τις προεπιλεγμένες προβολές, ο χρήστης μπορεί εύκολα να δημιουργήσει προσαρμοσμένες προβολές με δικά του κριτήρια.

Ευκαιρίες για αύξηση της απόδοσης

Το Overprint έχει δημιουργηθεί από τα σχόλια της εμπειρίας των χρηστών· παρέχει με αυτονόητη λογική προτάσεις συνεκτύπωσης παραγγελιών (ganging) φυλλαδίων, καταλόγων και μονόφυλλων εντύπων που μπορούν να εκτυπωθούν στο ίδιο υλικό και να συνδυαστούν στο ίδιο τιράζ. Η λειτουργία ganging παρέχει τον βέλτιστο υπολογισμό N-up για κάθε εργασία στο φύλλο.

Υπάρχοντα προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν κωλύματα στην παραγωγή σας, ακόμη και όταν δεν είναι γνωστά πριν από την υλοποίηση του Overprint MIS, θα γίνουν εμφανή από τα reports και τα dashboards που υπάρχουν στο σύστημα. Αυτό δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για βελτίωση όσον αφορά την αύξηση της απόδοσης και της παραγωγής της εταιρείας σας. Η αξιοποίηση δεδομένων για τη δημιουργία αναφορών και dashboards επιτρέπει τη γρήγορη και σωστή λήψη αποφάσεων, και την προσαρμοστικότητα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Το Overprint σας παρέχει τη δυνατότητα να προκριθείτε με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και σας επιτρέπει να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και κερδοφόροι.

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά του MIS μας